degoudenkoepel.nl

 

 


Gastenboek

Juani Ho
08-09-17 13:58:29
Gisteravond op 7 september 2017 had ik een hele leuke workshop gevolgd bij La Donna in Almere. Die winkel straalt ook zo een warmte, rust en huizelijke sfeer. Els was al meteen vrolijk bij kennismaking. Het leek alsof ik haar al jaren kende. Ik denk wel dat ik haar op een beurs ergens was tegen gekomen en nu weer bij elkaars pad moesten zijn. Alles was zo mooi niets te moeilijk. Niet te serieus alles met een lach.
Ik zal zeker nog oefenen met de pendel. Deze pendel cursus zal later wel komen. De interesse ligt nu ergens anders bij een ander cursus bij Els.
Dus Els zal ik best nog een tijdje zien.
Bedankt voor deze kennis om het te willen delen en doorgeven aan anderen met deze interesse.
Juani.
Jolijn Betgen
07-09-17 21:48:21
Vandaag heb ik een workshop praktisch pendelen bij Els gevolgd. Het is te voelen dat Els echt een passie heeft voor het pendelen. Ze laat zien dat je van alles kan met een pendel, je kan het zo gek niet bedenken. Ze komt met leuke praktische opdrachten en brengt je op vele ideeën. Door haar input krijg ik zin om de pendel nog wat vaker te gaan inzetten :-) Dankjewel Els! Mede voor je enthousiasme en gezelligheid!
Jolijn Betgen
07-09-17 21:37:52
Op de huiskamerbeurs bij Ladonna in Almere Centrum heb ik een voetreflexmassage ontvangen bij Rob :-) Hij weet wat hij doet. Ik merkte dat hij in zijn element was tijdens het geven van de massage en dat is erg fijn om te ontvangen. Hij neemt de tijd voor je en zijn intentie was te voelen om je echt met liefde voor het vak wat positief in beweging te zetten :-) Dankjewel Rob!
Marita lehmann
04-03-17 20:53:19
Vandaag Reikie 2 behaald bij Els, en natuurlijk met de super ondersteuning van Rob. Was uitermate leerzaam en ook heel erg intressant. Ben super blij dat Els op mijn levenspad is gekomen, heb inmiddels mijn pendelcertificaat bij Els behaald, en nu ook mijn Reikie 1 en Reikie 2. Zij geeft met zoveel bezieling en anthausiasme les dat het gewoon makkelijk leert, en je de stof ook super goed en makkelijk opneemt en onthoud. Al met al zeer zeker een aanrader, of je nu wil leren pendelen, of je Reikie wil halen, bij Els ben je hiervoor aan het juiste adres.

Nogmaals Els en Rob dank jullie!
jacqueline van der velde
21-02-17 15:57:37
hoi Els, ik heb veel plezier beleefd aan je workshop pendelen op 18 feb. 2017. je doet het met veel enthousiasme. en dat zet aan tot veel 'oefenen'. :-) dank je wel.
Tonen: 5  10