degoudenkoepel.nl

 

 


Gastenboek

Inge B
20-02-22 20:50:59
Gisteren de basis workshop pendelen gehad. Goede uitleg en tijd om zelf te oefenen. Echt een aanrader!
Angel
18-10-20 17:49:19
Een superfijne Chakra Healing cursus gevolgd. Els heeft een warme uitstraling en de cursus werd gegeven in een droomruimte! Prachtige boeken, Tarotkaarten, een Reikiposter, de mooiste edelstenen die ik heb gezien en heerlijke koffie, thee en edelstenenwater. Er was genoeg tijd on vragen te stellen, er werd niet moeilijk gedaan over uitloop en we oefenen meteen wat we hebben geleerd. Een fijne afwisseling van theorie en praktijk. De volgende cursus staat alweer op de planning! PS. de koekjes waren ook lekker :P
Kelly Meijerink
22-09-20 23:48:24
Afgelopen maand de cursus Chakra Healing gevold. Een hele fijne en leerzame middag! Over de chakras, hoe je kunt testen hoe actief ze zijn, blokkades opheffen, met pendelen, edelstenen en andere manieren. Met Els als 'docent' leer je veel, op een hele prettige manier. Kom graag snel terug voor meer cursussen!
Esther E.V. Loodema Braun
21-09-20 10:42:31
Chakra Healing met Edelstenen gevolgd. Erg leuk en leerzaam. Je ziet direct waar de blokkades zitten die gelukkig direct opgeheven zijn. Absolute aanrader.
Esther Loodema Braun
18-08-20 09:45:37
Hartstikke leuke dagcursus pendelen gehad. Veel van geleerd. Ik ga het zeker gebruiken en hulp vragen waar nodig. Eerst nog maar even oefenen. De pendel zit vanaf nu in mijn broekzak. Aanrader!!
Linda
16-02-20 21:13:56
Wat was dat ontzettend leuk!!
Na tijden gedacht te hebben dit wil ik doen, eindelijk gedaan.
Geen moment spijt gehad.
Aanrader.
Harm
10-12-19 14:39:25
Cursus Reiki 1

Mooie ervaring en fijne begeleiding om Reiki cursus bij De Gouden Koepel te volgen.
Els heeft uitgebreide kennis over de theorie en ruime praktijkervaring met Reiki.
De theorie wordt rustig en begrijpelijk uitgelegd en er is veel ruimte om praktisch te oefenen. Waar nodig geeft Els suggesties (toegespitst op de persoon) voor de praktische toepassing van Reiki.

Dank je wel voor de cursus en de prettige inwijdingen.
Tamara Broeders
06-05-19 20:50:39
Is alweer een paar maanden terug maar beloofd is beloofd, een berichtje in je gastenboek.
Eind 2018 een workshop chakra pendelen gevolgd bij Els.
Begon dat door niet goed te lezen, mijn schoonzus en ik bij het huis van Els stonden ipv de winkel waar het gegeven werd. Wij waren met het OV en het zou best een gedoe worden om als nog op tijd op de juiste plek te zijn. Rob de man van Els bood spontaan aan om ons even met de auto te brengen, hoe lief is dat dan!?
Klokslag arriveerde wij dan toch op het juiste adres.
De koffie en thee stonden klaar en we hebben een super leuke en leerzame middag gehad.
Els deelt vol passie en met humor haar kennis. Informatie en zelf aan de slag gaan wisselde elkaar af, in precies de juiste verhouding.
Dankjewel voor de super interessante workshop!
suzanne Breur
03-03-19 22:14:18
De cursus chakra pendelen was ontzettend gaaf! Leuk om te zien hoe veel passie Els heeft voor het pendelen! Alles was tip top geregeld en het was een zeer leerzame dag!
Inge Bleeker
20-01-19 19:36:33
Dankjewel Els voor de interessante workshop over de chakra's. Bijzonder leerzaam.
Sonja Kruisheer
27-11-18 18:11:31
Els ik wil je bedanken dat je me geleerd heb hoe ik moet pendelen.
Het was enorm leerzaam en erg gezellig.
Rita Ettienne
17-06-18 23:36:43
Hallo Els,
Ik wil je bedanken dat je mij een reiki behandelingen heb gegeven. Ik loop al dagen zonder rugpijn dit dankzij jou geweldig behandeling die je bij mij heb verricht. Dit heeft een positieve ouput bij mij.thanks rita
Ron Margreet
12-04-18 13:57:10
Gisteren hebben wij bij Els een basiscursus praktisch pendelen gevolgd. Je kan direct merken dat de pendel Els haar passie is, haar enthousiasme en openheid zorgen dat je snel leert wat je met een pendel kan bevragen. Dit doet ze met heel veel betrokken- en bevlogenheid. Dank je wel Els
Juani Ho
08-09-17 13:58:29
Gisteravond op 7 september 2017 had ik een hele leuke workshop gevolgd bij La Donna in Almere. Die winkel straalt ook zo een warmte, rust en huizelijke sfeer. Els was al meteen vrolijk bij kennismaking. Het leek alsof ik haar al jaren kende. Ik denk wel dat ik haar op een beurs ergens was tegen gekomen en nu weer bij elkaars pad moesten zijn. Alles was zo mooi niets te moeilijk. Niet te serieus alles met een lach.
Ik zal zeker nog oefenen met de pendel. Deze pendel cursus zal later wel komen. De interesse ligt nu ergens anders bij een ander cursus bij Els.
Dus Els zal ik best nog een tijdje zien.
Bedankt voor deze kennis om het te willen delen en doorgeven aan anderen met deze interesse.
Juani.
Jolijn Betgen
07-09-17 21:48:21
Vandaag heb ik een workshop praktisch pendelen bij Els gevolgd. Het is te voelen dat Els echt een passie heeft voor het pendelen. Ze laat zien dat je van alles kan met een pendel, je kan het zo gek niet bedenken. Ze komt met leuke praktische opdrachten en brengt je op vele ideeën. Door haar input krijg ik zin om de pendel nog wat vaker te gaan inzetten :-) Dankjewel Els! Mede voor je enthousiasme en gezelligheid!
Jolijn Betgen
07-09-17 21:37:52
Op de huiskamerbeurs bij Ladonna in Almere Centrum heb ik een voetreflexmassage ontvangen bij Rob :-) Hij weet wat hij doet. Ik merkte dat hij in zijn element was tijdens het geven van de massage en dat is erg fijn om te ontvangen. Hij neemt de tijd voor je en zijn intentie was te voelen om je echt met liefde voor het vak wat positief in beweging te zetten :-) Dankjewel Rob!
Marita lehmann
04-03-17 20:53:19
Vandaag Reikie 2 behaald bij Els, en natuurlijk met de super ondersteuning van Rob. Was uitermate leerzaam en ook heel erg intressant. Ben super blij dat Els op mijn levenspad is gekomen, heb inmiddels mijn pendelcertificaat bij Els behaald, en nu ook mijn Reikie 1 en Reikie 2. Zij geeft met zoveel bezieling en anthausiasme les dat het gewoon makkelijk leert, en je de stof ook super goed en makkelijk opneemt en onthoud. Al met al zeer zeker een aanrader, of je nu wil leren pendelen, of je Reikie wil halen, bij Els ben je hiervoor aan het juiste adres.

Nogmaals Els en Rob dank jullie!
jacqueline van der velde
21-02-17 15:57:37
hoi Els, ik heb veel plezier beleefd aan je workshop pendelen op 18 feb. 2017. je doet het met veel enthousiasme. en dat zet aan tot veel 'oefenen'. :-) dank je wel.
Monique Monique Bokstijn
21-01-17 17:14:12
Lieve Els, wat een super leuke en interessante workshop pendelen geef je. Er komt veel aan bod wat ik heel erg leuk vond. Jouw enthousiasme stimuleert een ieder......Veel liefs en bedankt!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info