degoudenkoepel.nl

 

 

Pendelen

 Wat is pendelen?

 

Pendelen is een eeuwenoude techniek en komt steeds meer in de belangstelling te staan. Het is één van de simpelste manieren om een eenduidige reactie - "ja", "nee", "misschien"- te krijgen op een bepaalde vraag. je hebt er bijna niets voor nodig. Vrijwel ieder willekeurig voorwerp kan worden gebruikt. Dat kan een sleutel zijn, een paperclip, een oorhanger enz., als het maar aan een touwtje kan hangen. Dus je kunt zó aan de slag.

 

 

Maar wat is pendelen nu precies?

Elk levend wezen, mens, dier of plant, is omgeven door een 'aura' van straling, die specifieke informatie bevat. zowel de pendel als de wichelroede worden al heel lang door de mens gebruikt voor het opvangen en lokaliseren van deze - ons overal omringende - straling. Dit opvangen en lokaliseren van straling met behulp van de pendel of wichelroede wordt ook wel 'radiësthesie' genoemd - afkomstig van radius (Lat. straal') en aesthesis (Gr. 'waarnemen'). Het betekent dus simpelweg: 'waarnemen van straling'.

Aangenomen kan worden dat pendelen niets anders is dan het - met behulp van ons (algemeen) onderbewuste - zichtbaar maken van antwoorden op allerlei, uiteenlopende (levens) vragen.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info