degoudenkoepel.nl

 

 

Gastenboek

30 berichten op 6 pagina's
Helen Kick
25-03-24 20:11:43
Lieve Els, ik was een tikje nerveus voor de hypnose. maar dat was achteraf helemaal niet nodig.. je stelde mij op mijn gemak, kopje thee glaasje water.. en uitleg wat hypnose is en hoe je te werk gaat. Voelde mij veilig en op mijn gemak.. je hebt een rustige stem wat fijn is.. na de hypnose nog na gesprek wat erg fijn was.. ik kom zeker nog bij je terug en ook nog voor het kaartleggen .. je hebt passie voor je werk/ hobby .. dank je wel xx
Marijke Moleman
02-03-24 23:38:11
Voor mijn verjaardag kreeg ik een workshop Pendelen cadeau. Wat heb ik genoten! Els heeft veel geduld en alle tijd en praat vol passie over het pendelen en de toepassingen. Leerzaam en leuk!
Rob Steenstra
08-01-24 09:00:13
Samen met mijn vriendin op 6 januari een workshop basis pendelen gevolgd bij Els. Het was een super leerzame, gezellige en interessante dag.

De ontvangst tot het eind, alles was tot in de puntjes geregeld. Je voelt dat Els het niet voor het geld doet, maar echt om ons wat te leren. En dat voelt goed!

Toen we naar huis reden waren wij beiden helemaal opgeladen van enthousiasme. Dankzij alle informatie konden wij thuis direct verder aan de slag, wat ontzettend fijn is.

Wij komen zeker terug!!
Els Selier
09-09-23 11:18:56
In de tekst van Sharita Ramadhin moet de naam Ans vervangen worden door Els
Sharita Ramadhin
02-09-23 20:14:28
Stop met zoeken en schrijf je gelijk in. Ongeacht welke cursus of workshop je volgt. Ans doceert je met alle liefde van de wereld. De personal touch van Ans maakt dat ze zich onderscheidt van derest.

Ik vond het fijn dat Ans doorging tot dat wij alles onder de knie hadden ook al was de tijd verstreken. Ans heeft hart voor het vak maar nog meer voor haar cursisten. Je komt binnen als cursist maar gaat weg met het familie gevoel.

Bij twijfel bel je Els en zij neemt al je twijfels weg.

Ook dank aan Rob die nooit op de voorgrond wilt treden maar wel bergen werk verzet. Dank je wel Rob, jullie zijn een top team.

Groet,
Sharita
Tonen: 5  10   20
Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen
Map
Info