degoudenkoepel.nl

 

 

Gastenboek

30 berichten op 3 pagina's
Helen Kick
25-03-24 20:11:43
Lieve Els, ik was een tikje nerveus voor de hypnose. maar dat was achteraf helemaal niet nodig.. je stelde mij op mijn gemak, kopje thee glaasje water.. en uitleg wat hypnose is en hoe je te werk gaat. Voelde mij veilig en op mijn gemak.. je hebt een rustige stem wat fijn is.. na de hypnose nog na gesprek wat erg fijn was.. ik kom zeker nog bij je terug en ook nog voor het kaartleggen .. je hebt passie voor je werk/ hobby .. dank je wel xx
Marijke Moleman
02-03-24 23:38:11
Voor mijn verjaardag kreeg ik een workshop Pendelen cadeau. Wat heb ik genoten! Els heeft veel geduld en alle tijd en praat vol passie over het pendelen en de toepassingen. Leerzaam en leuk!
Rob Steenstra
08-01-24 09:00:13
Samen met mijn vriendin op 6 januari een workshop basis pendelen gevolgd bij Els. Het was een super leerzame, gezellige en interessante dag.

De ontvangst tot het eind, alles was tot in de puntjes geregeld. Je voelt dat Els het niet voor het geld doet, maar echt om ons wat te leren. En dat voelt goed!

Toen we naar huis reden waren wij beiden helemaal opgeladen van enthousiasme. Dankzij alle informatie konden wij thuis direct verder aan de slag, wat ontzettend fijn is.

Wij komen zeker terug!!
Els Selier
09-09-23 11:18:56
In de tekst van Sharita Ramadhin moet de naam Ans vervangen worden door Els
Sharita Ramadhin
02-09-23 20:14:28
Stop met zoeken en schrijf je gelijk in. Ongeacht welke cursus of workshop je volgt. Ans doceert je met alle liefde van de wereld. De personal touch van Ans maakt dat ze zich onderscheidt van derest.

Ik vond het fijn dat Ans doorging tot dat wij alles onder de knie hadden ook al was de tijd verstreken. Ans heeft hart voor het vak maar nog meer voor haar cursisten. Je komt binnen als cursist maar gaat weg met het familie gevoel.

Bij twijfel bel je Els en zij neemt al je twijfels weg.

Ook dank aan Rob die nooit op de voorgrond wilt treden maar wel bergen werk verzet. Dank je wel Rob, jullie zijn een top team.

Groet,
Sharita
Radjan Lallbahadoersingh
02-09-23 12:41:32
Leerzaam, vernieuwend, gezellig, spontaan, geduldig.

Els geeft les vanuit haar hart en gaat door totdat je alles onder de knie hebt.

Moeilijke materie maakt zij kinderlijk eenvoudig zodat het voor een ieder begrijpelijk is.

Heb je affiniteit met pendelen, wil je verdiepen of een opfriscursus dan is Els de persoon waar je moet zijn.
Caroline van Vuure
28-08-23 09:26:26
Wat was het weer bijzonder bij je Els, Reiki 1 heb ik bij je gedaan en pas pendelen. Je hebt alle geduld en laat graag alles zien wat er mogelijk is. Fijn en liefdevol. Volgende workshop wordt chakra healing. Dankjewel!
Montse Puyol
02-07-23 20:30:20
Bijzonder en leerzame Chakra Healing workshop gevolgd bij Els. Ik heb veel over de chakra's geleerd en hoe ik ze in balance kan brengen. Els heeft alle geduld van de wereld, en zij kijkt niet naar de tijd als het een beetje uitloopt, zij wilt dat je naar huis gaat met alle kennis die op dat moment aan bod komt. Je voelt dat zij het volledig uit haar hart doet. Dankjewel Els!!
Conny Honing
12-03-23 10:18:29
Toeval bestaat niet!
Vrijdag 10 maart kwam ik de winkel van Inez van der Scheer binnen, La Donna, in Almere en zag daar Els. Els ken ik van mijn werk bij het Buitencentrum op de Kemphaan, waar ik een jaartje heb gewerkt.
Ik kwam binnen om te snuffelen en om mijn flyers en visitekaartjes achter te laten en toen zag ik dat Els Tarotleggingen doet op de vrijdag.
Laat ik dat nou net nodig hebben! Els en klikten vanaf het eerste moment en ik moet zeggen, deze legging heeft mij zoveel duidelijk gemaakt.
Wanneer je bij haar aan tafel zit voel je de liefde en de wijsheid die haar omringt.
Ik kon 100% mezelf zijn en zoals altijd wanneer je met gelijkgestemden resoneert op een spiritueel niveau krijg ik daar enorm veel energie van!
Dankbaar dat ik geluisterd heb naar mijn innerlijke stem om naar La Donna te gaan want inderdaad, toeval bestaat niet!
Dank je wel lieve Els voor jouw krachtige en mooie, maar vooral eerlijke legging!
Liefs Conny
Monique Tenthof van Noorden
06-03-23 14:59:42
Dank je wel Els voor je fijne uitleg over het pendelen. Het was een waardevolle middag met een goed uitleg en een heel hartelijke ontvangst.
Monique
Tonen: 5  10   20
Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen
Map
Info